0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ryggsäck med verktyg

Verktygsryggsäck — En liten köpguide

En verktygsryggsäck ser helt annorlunda ut på insidan än den välkända vandringsryggsäcken. Den har många remmar och förvaringsfack så att verktygen som förvaras i den inte blandas ihop. Lär känna några av de mest sålda produkterna här och ta reda på användbara och praktiska egenskaper.

Våra rekommendationer

#1

Amazon Basics verktygsryggsäck

massa
X x 40.64 38.1 21.59 cm
förvaringsfack
51 piece
Material
Polyestertyg, innerfoder PVC
Färg
Svart utsida, orange inuti
Besonderheit
Med justerbar frontficka
dödvikt
2,03 kg
62,91 €

Köp det på Amazon

Denna verktygsryggsäck är en av de populära produkterna på Amazon. En kund skriver i sin recension att han valde denna produkt på grund av det relativt låga priset för att inte behöva betala dyrt för varumärket. Han använder påsen till sina biodlingsverktyg och är överlag nöjd med sitt köp.

En annan köpare tycker att ryggsäcken är «otroligt praktisk». Framför allt berömmer han de många sorteringsmöjligheterna och rekommenderar varmt produkten. Ryggen är vadderad, liksom axelremmarna. Väskan har även en justerbar bröstrem.

#2

Stanley FatMax verktygsryggsäck

massa
X x 36 23 54 cm
förvaringsfack
Rymligt huvudfack, flera sidofack
Material
Nylon, vattentät plastbotten
Färg
Svart gul
Besonderheit
Stabilt teleskophandtag, hjul
dödvikt
1,00 kg
70,90 €

Köp det på Amazon

Den här verktygsryckan från Stanley har också hittat många entusiastiska vänner. På Amazon pratar olika personer som har positiva saker att säga i sina recensioner. En av dem skriver att det är ett «måste» som kan jämföras med fem andra väskor som favorit.

En annan person tycker att produkten är «behändig och robust», de önskar bara en stabilare meshficka framtill. En annan kund säger sig vara mycket nöjd eftersom mycket får plats i verktygsryggsäcken och kombinationen av teleskopstång och hjul hjälper till med transporten.

Weiterlesen:
Skillnad mellan träskruvar och metallskruvar » jämförelse

#3

Fluke professionell verktygsryggsäck

massa
X x 54.61 42.16 36.07 cm
förvaringsfack
30 stycken i 6 förvaringsfack
Material
Okänd
Färg
Svart gul
Besonderheit
Levereras med klämmor, fästen och remmar
dödvikt
2,26 kg
210,41 €

Köp det på Amazon

Denna verktygsryggsäck har redan samlat hundratals recensioner på Amazon. De flesta köpare är helt nöjda med sitt köp. Produkten beskrivs som formstabil och genomtänkt, allt som allt en «superryggsäck» — som en recensent uttryckte det.

En annan person tycker till och med att väskan överträffar deras förväntningar. En annan kund är glad att ryggsäcken är skön att ha på sig och att allt får plats i den. Priset är inte bland de lägsta, men investeringen verkar värd det.

köp kriterierna

massa

Måtten på en ryggsäck anger ungefär hur mycket som ryms inuti. Du bör dock inte bara titta på längd x bredd x höjd, utan även titta på den specifika indelningen. Kanske har du ett stort verktyg som hör hemma i ett rymligt huvudfack – eller massor av småsaker som du vill stuva undan på ett välorganiserat sätt. Du bör självklart välja din väska därefter, inklusive de övergripande måtten.

innerfickor. Varje tillverkare designar interiören i sin verktygsryggsäck på olika sätt, ibland finns det många fack, ibland färre. Det finns även möjlighet att lägga till öglor, klämmor och hållare för små föremål. Ett stort huvudfack är en stor fördel, tillsammans med så många andra små förvaringsmöjligheter som möjligt så att det inte blir stök. Vissa ryggsäckar har 30 eller till och med 50 olika förvaringsmöjligheter: detta räcker vanligtvis för att ta med dig en liten verkstad.

Material

Verktygsryggsäckar är vanligtvis gjorda av slitstarkt plasttyg eftersom det inte slits lika snabbt. Vissa är vadderade med ett annat material, särskilt på baksidan, för att säkerställa en bekväm passform. De populära plastfibrerna inom detta område inkluderar nylon, polyester och PVC i olika kvaliteter. Som med siden anges garnräkningen i deniers.

Weiterlesen:
Screed pump - TOP rekommendationer & guider för köp

Nylon. Nylonfibrer tillhör gruppen polyamider, liksom Perlon, Kevlar och Enkalon. Materialet anses vara elastiskt och slitstarkt, stabilt och töjbart. Det är utmärkt på att absorbera energi och är därför ett populärt material för verktygsryggsäckar. Diffusivitet är inte så viktigt här, innehållet i denna typ av förpackning behöver helt enkelt en säker, hållbar bärbar förvaringsplats som inte kommer att blötläggas genom kontakt med vatten.

Polyester. Polyesterfibrer används också mycket i klädsektorn. Precis som nylon är detta material lätt, har en isolerande effekt, torkar snabbt och är resistent mot väderpåverkan och veck. Tecken på slitage förblir inom snäva gränser för högkvalitativa produkter, även år senare. Detta gör polyester till ett perfekt tyg för verktygsväskor.

Polyvinylklorid (PVC). PVC är en av de mest producerade plasterna på jorden. Materialet är faktiskt sprött och hårt, men att tillsätta mjukgörare och stabilisatorer gör det mycket mer formbart. Dessutom är detta tyg UV-beständigt och lättskött eftersom det är tvättbart. PVC finns ofta i innerfodret på verktygsryggsäckar och ger en viss stoppning där.

Vikt

En verktygsryggsäck är betydligt bekvämare än en verktygsväska. Du kan bära den på ryggen, vilket är mycket lättare med de tyngre verktygen den innehåller. Själva ryggsäcken ska dock vara så lätt som möjligt så att den inte tynger dina axlar. De flesta kvalitetsprodukter väger högst 1 till 3 kg, beroende på hur stora de är och vilket material som använts och hur mycket.

Komfort

Låt oss gå till botten med ämnet «komfort» vid det här laget! Olika utrustningsfunktioner är utformade för att öka detta och det är värt att hålla utkik efter. Det första att fokusera på är bärremmarna, följt av ytterligare transportmöjligheter. En ryggsäck som kan användas flexibelt och låter bäraren bestämma hur den ska flyttas framåt är mycket efterfrågad.

Weiterlesen:
Skoklage ∗ TOP 3 rekommendationer & köpguide

stigare. Du har stuvat undan ditt utbud av verktyg och vill nu transportera dem så bekvämt som möjligt. Varje vanlig ryggsäck har två axelband, men dessa är inte alltid väl vadderade. Med detta i åtanke, var uppmärksam på din komfort och se även om det finns ett extra midjebälte. Detta säkerställer bättre lastfördelning och är särskilt användbart när du är tyngre och springer längre sträckor.

hjul och teleskopstång. Detta tillägg är inte absolut nödvändigt, men är mycket bra om din rygg inte spelar med ordentligt: ​​Om din verktygsryggsäck har en infällbar teleskopstång och hjul kan du dra den bakom dig som en resväska. Speciellt om du har tagit med dig mycket tungt material kommer du att vara tacksam för denna funktion. En sådan ryggsäck är dock automatiskt lite tyngre.

Hantera. Knappast någon ryggsäck klarar sig utan den: handtaget på ovansidan hjälper dig att lyfta upp väskan och lägga ner den ordentligt efter transport. Du kan också använda den för att bära din verktygsryggsäck från en plats till en annan utan att använda axelremmarna. Detta är vettigt särskilt när saker måste göras snabbt och innehållet inte är alltför svårt.

Video: Stanley Fatmax verktygsryggsäck

Häufig gestellte Fragen

Vilket verktyg är en verktygsryggsäck till för?

En verktygsryggsäck kan användas flexibelt, du kan packa allt som packas in i den. En person förvarar sina tapetserings- eller målarverktyg i den, en annan sina snickeriverktyg och en annan arbetar som biodlare. Du bör sortera det du personligen behöver.

Håller en verktygsryggsäck fukt ute?

Till viss del ja. Det finns dock alltid lite utrymme mellan de vattentäta syntetfibrerna för att fukt ska kunna tränga in, speciellt vid kraftigt regn. Se till att din väska har en vattentät plastbotten ifall den råkar hamna i en pöl.

tillbehör

Presch VDE skruvmejselsats

Verktygsset med 7 delar

21,99 €

Köp det på Amazon

Här får du 7 skruvmejslar i ett praktiskt set. Dessa är magnetiska skruvmejslar för elektriker inklusive en spänningsprovare: perfekt att ha i din nya verktygsryggsäck.

Presch tång set

3-delad tångsats

29,99 €

Köp det på Amazon

Denna uppsättning professionella tång innehåller en 160 mm diagonalskärare, en 180 mm kombinationstång och nåltång: tre oumbärliga verktyg som ingen hantverkare skulle vilja vara utan. Att ha dem med sig i verktygsryggsäcken har sparat många projekt.

Ссылка на основную публикацию