0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Många alternativ för skåptransport

Många alternativ för skåptransport

Att transportera en stor garderob kan vara mycket tidskrävande. Vi har sammanställt några tips åt dig om hur du ändå kan få transporten gjord snabbt och billigt.

demontera garderoben

Det är bäst för både garderoben och plånboken om du transporterar garderoben isär. Detta minskar avsevärt risken för skador och minskar volymen, vilket gör transporten billigare. Läs här hur du demonterar din garderob steg för steg.

Frakt: Jämför priser online

Om du bara skickar garderoben är det oftast billigare att använda ett fraktbolag för att transportera den istället för att anlita en flytttjänst. Du kan ta reda på hur mycket det kostar att frakta ett demonterat skåp här.

Hyr en skåpbil

Om du bara vill transportera din garderob inom en stad kan det också löna sig att helt enkelt hyra en skåpbil och sköta transporten själv.

Begär online-erbjudande

Om du inte kan plocka isär ditt skåp för att det är ihoplimmat och överskrider fraktbolagets maxmått, kan du prova att skicka det till en flyttfirma som en ‘kapsling’. Du kan begära och jämföra erbjudanden online, till exempel på webbplatsen www.umzugsauktion.de.

Weiterlesen:
Städa i garderoben » Skapa ordning steg för steg
Ссылка на основную публикацию