0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Finns det ett väderbeständigt syntetgolv för utomhusbruk?

Finns det ett väderbeständigt syntetgolv för utomhusbruk?

Högkvalitativa plaster anses vara hållbara, de används inte bara inomhus utan även utomhus. Och så finns det förstås även konstgjorda utomhusgolv för olika ändamål, till exempel för terrassen, tältet eller idrottsanläggningen. Vi presenterar några av dessa produkter: kanske finns det precis rätt sak för dig.

WPC: estetisk sammansättning av plast och trä

Beläggningar av ullpolymerkomposit (WPC) anses vara särskilt estetiska och hållbara. Det är oftast snygga plank eller plattor som fungerar som terrass- och balkonggolv.

WPC består dels av termoplastmaterial och dels av träfibrer. Det liknar inte bara virtuella äkta trägolv, utan känns också som en. Ändå behöver WPC-ytor inte regelbundet målas eller oljas, deras fuktbeständighet bibehålls permanent.

Detta syntetgolv för utomhusbruk är väldigt trendigt av en anledning. Men var försiktig: Efter läggning sker det vanligtvis färgförändringar, men dessa är mindre uttalade med högkvalitativa produkter.

Den sportiga varianten av det syntetiska utomhusgolvet

Ett syntetgolv för utomhusbruk kan givetvis också användas som bas för sportaktiviteter. WPC används dock inte för detta, utan speciella helplastprodukter som tillåter ett brett användningsområde. Denna lösning är lämplig för följande områden:

  • största idrottsanläggningar
  • små ställplatser
  • idrottsplatser
  • fotbollsplaner

Naturligtvis måste det i dessa fall alltid finnas ett sofistikerat avloppssystem så att regnvattnet kan rinna bort när som helst. Annars är sådana system lätta att ta hand om: det finns ingen anledning att klippa gräsmattan och skära, rengöringen görs med en vattenstråle.

Installerat i ett nafs: syntetgolvet för campare

För användning i tält, markiser och även i tält finns plastgolv som kan läggas och demonteras snabbt. De har ett plug-in eller klicksystem, är extremt tåliga och erbjuder vanligtvis ett snyggt men diskret utseende.

Weiterlesen:
Ta bort hårdvaxolja » Hur man tar bort den från metall, golv och co.

Dessutom har dessa syntetgolv för täckta utomhusytor en särskilt låg transportvikt, vilket gör dem idealiska för att bekvämt transportera dem från en plats till en annan.

tips och tricks
Om du letar efter ett syntetgolv till utsidan av din båt så hittar du det också. Välj en produkt som innehåller UV-stabiliserande tillsatser så att beläggningen inte påverkas av långvarig exponering för solen.
Ссылка на основную публикацию