1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

En screentryckplåt har standardiserade mått

En screentryckplåt har standardiserade mått

Måtten på en screentryckplåt kan givetvis flexibelt och individuellt anpassas. I produktionen är dock initialstorlekar eller standardstorlekar vanliga, från vilka delstorlekar sågas. Ju mindre avfall det finns, desto billigare kan materialet erbjudas. Panelernas tjocklek beror på antalet lager.

Relationer mellan storlek och styrka till motståndskraft

Den som behöver en screentryckplåt räknar ut faktorerna vikt, spännvidd och den resulterande spänsten och bärförmågan.

Tjockleken på screentryckplåten kan minskas genom att minska spännvidden utan att förlora eller alltför begränsa spänsten och bärförmågan. Panelernas tjocklek ökar i steg om tre millimeter, vilket beror på att de pressade lagren bearbetas. Tjockleken på ett lager beräknas till 1,5 millimeter. Följande tabell visar det vanliga antalet lager för de vanliga skivtjocklekarna:

paneltjocklek/mmLager av björk
6,55
97
129
1511
1813
2115
2417
2719
3021
4029
5035

produktionsvariabler från produktionen

Under produktionen tillverkas screentryckplåtar i standardstorlekar som skiljer sig åt mellan olika företag. Grundmåtten 125 x 250 cm, 150 x 250 cm och 150 x 300 cm är vanliga och vanliga. Ämnena skärs eller sågas från dessa initiala storlekar.

Enkelt uttryckt är kostnaderna för tillverkare och säljare lägst om han säljer screentryckplåten i ett stycke. Med varje nedskärning måste han ta hänsyn till potentiellt avfall i sina beräkningar. Små och smala rester går knappast att sälja och kan så att säga avskrivas som förlust. Försäljningsmässigt är det därför viktigt för tillverkaren att uppnå ett ekonomiskt försvarbart snittpris per panel.

tips och tricks
Det breda utbudet av erbjudanden på Internet gör det möjligt för dig att köpa individuella «riktiga» screentryckplåtar till ett rimligt pris. Panelen har då fasta mått och kan komma från överskottsproduktion, restlager eller utförsäljning. Var särskilt uppmärksam på fraktkostnaderna, som i vissa fall endast visas i sin helhet efter att onlinebeställningen är genomförd.
Weiterlesen:
Husbård av grus » Du bör vara uppmärksam på detta
Ссылка на основную публикацию