0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

En sandlåda på terrassen, är det möjligt?

En sandlåda på terrassen, är det möjligt?

Särskilt i storstäder vill du inte låta ditt barn leka på en bakgård obemärkt. En liten sandlåda har till och med plats på balkongen eller terrassen. Speciellt för de små är det bättre här.

Vad måste beaktas?

Särskilt små barn gillar att bli iakttagna när de leker i sandlådan. Det är därför den första sandlådan är en liten modell som bekvämt kan placeras på balkongen eller terrassen.

En sandlåda till altanen behöver absolut en bottenplatta så att sanden inte sprider sig över hela terrassen när man leker. Det bästa är att köpa en färdig sandlåda som du bara behöver montera ihop.

Vilken bas behöver en sandlåda till terrassen?

Förutom att sandlådan ska ha golv rekommenderas en väldämpande dyna så att sandlådan inte kan lämna några synliga märken på plattorna. En bit konstgräs är idealisk för detta.

Varför är ett överdrag lika viktigt som en bas?

Tänk på att en sandlåda väger ganska mycket. Speciellt när det inte är täckt och regnvattnet utövar ytterligare tryck. Om sandlådan har botten kan regnvatten rinna av dåligt. Så du bör absolut välja en sandlåda med lock.

Så här ska du göra det

1. Välj en plats på terrassen på ett sådant sätt att sandlådan inte stör och hindrar all åtkomst och du slipper gå runt den.

2. Köp en lapp konstgräsmatta eller balkongdäck Storleken bör vara cirka 50 cm bredare på varje sida av lådan. Så ingen leksand bärs runt på altanen.

Weiterlesen:
Svarta alger på stenar » Bekämpa röda alger

3. Det spelar ingen roll om du bygger din egen sandlåda eller köper en prefabricerad sandlåda, den ska ha botten så att sanden inte kan ta sig ut av sig själv.

4. Om terrassen inte är skyddad mot regn behöver du absolut ett överdrag till din sandlåda.

tips och tricks
Plastsandlådor i form av snäckor är särskilt lämpliga för terrassen. Skalet kan stängas och sanden blir inte blöt. Ett sådant skal kan även göras om till en liten plaskdamm vid behov.
Ссылка на основную публикацию