31 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Rengör vita skosulor på ett enkelt sätt

Rengör vita skosulor på ett enkelt sätt

Vita skor och speciellt vita sulor är inte alltid så lätta att rengöra. Tyvärr går det i de flesta fall inte att tvätta skorna i tvättmaskinen. Det finns dock enkla medel för rengöring.

Rena vita sulor med enkla medel

Alla skor kan inte lätt tvättas i tvättmaskinen. Om bara den vita skosulan är kraftigt smutsig är detta inte nödvändigt. De flesta material kan relativt enkelt återställas till en hög glans med huskurer eller rengöras noggrant så att de blir attraktiva igen. Följande verktyg eller rengöringsmedel kan användas för detta:

  • Använd diskmedel för lätt nedsmutsning
  • Använd bakpulver och vatten för kraftigare nedsmutsning
  • rengöring av vita sulor med tandkräm (även lämplig för kraftigare nedsmutsning)

Hur man går tillväga vid rengöring av skosulorna

Det finns olika sätt och sätt att ta bort eller lossa smuts från skosulorna. Det beror på om smutsen är lättare eller lite svårare.

Ta bort lätt smuts

Om det bara är relativt lätt smuts kan det räcka med lite diskmedel för rengöring. Använd en fuktig kökssvamp och lägg lite diskmedel och vatten på denna svamp. Arbeta med lite tryck och cirkulära rörelser för att lossa smutsen. Undvik kontakt med det övre materialet. Glöm inte att torka skorna ordentligt efter rengöring.

När du behöver lossa envis smuts

För kraftigare nedsmutsning kan du använda andra huskurer som bakpulver, som kan användas tillsammans med klart diskmedel och vatten. Ta först ett glas och tillsätt bakpulver och diskmedel i ett-till-ett-förhållandet. Fyll dock inte glaset helt. Rör om rengöringsmedlet med en fuktad tandborste innan du bearbetar det vidare. Låt produkten verka i några minuter innan du borstar bort smutsen med en tandborste. Rengör sedan skosulan med en fuktig trasa. Alternativt kan du använda tandkräm. Det är också bäst att använda en fuktad tandborste för att applicera tandkrämen. Men du bör också undvika kontakt mellan rengöringsmedlet och det övre materialet.

Weiterlesen:
Mögel i murverk - var kommer det ifrån?
Ссылка на основную публикацию