0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Samma storlek eller lapptäcke — rektangulära bältros för alla smaker

Samma storlek eller lapptäcke — rektangulära bältros för alla smaker

Rektangulära bältros ger ett mindre uttalat skalmönster än bältros som är halvcirkelformade nedåt. Om alla bältros är av samma storlek, skiljer de sig från plattor endast i överlappande montering. Med oregelbundna storlekar på de enskilda bältros kan ett varierat utseende skapas.

Samma eller olika bredd

Rektangulära bältros är gjorda av metall, trä, plast, bitumen, fibercement och preolit. De har oftast mindre dimensioner än fasadbeklädnad av panel eller takpannor som placeras, fästs eller läggs i stumfogar.

De rektangulära bältrosen tillverkade av alla material erbjuds antingen i buntar, där varje shingel har samma storlek, eller i sortiment med olika bredd. Höjden på de rektangulära bältrosorna avviker endast med några centimeter, så att den överlappande installationen inte utvecklar överdrivna beställningar.

materialtyper

  • Rektangulära bältros tillverkade av Preolit ​​och bitumen är de billigaste produkterna. De är också populära för sin mycket enkla montering, som inkluderar enkel trimning och montering.
  • Plastshingel väljs sällan för takbeläggning, men används oftare som fasadbeklädnad. De är också bland de billigaste rektangulära bältros.
  • På grund av sin styvhet och den relativt större tjockleken, monteras fibercement och eternitbältros vanligtvis bara som fasadbeklädnad och överlappar inte varandra.
  • Rektangulära bältros av trä kan klyvas eller sågas och används i både varierande och enhetliga bredder. Priset beror på träslag och kvalitet.

försörjningskällor

  • holzprofi24.de erbjuder bitumen rektangulära bältros som anpassar sig till alla takformer.
  • schulz-handelsvertretung.de säljer rektangulära bältros tillverkade av Preolit ​​med granulerad beläggning i fem färger.
  • Förutom rektangulära bältros, erbjuder dach-paulus.de även triangulära former.
  • weiss-holzschindeln.com erbjuder rektangulära bältros tillverkade av bok, ek, gran, lärk och ceder i olika kvaliteter.
  • holzschindeln.de specialiserar sig på handgjorda produkter.

De billigaste kvadratmeterpriserna för Preolit ​​eller bitumen rektangulära bältros börjar på strax under tio euro, billigt virke kostar från cirka 25 euro och högkvalitativt virke och kvalitetsnivåer från fyrtio euro.

tips och tricks
Rektangulära bältros av högre kvalitet delas i en konisk form för att minska tjockleken på överlappningen.
Weiterlesen:
Strukturen hos en takstol » En överblick
Ссылка на основную публикацию