1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Redesign brickor: mycket enkelt med färg eller klistermärken

Redesign brickor: mycket enkelt med färg eller klistermärken

Om de gamla brickorna har blivit tråkiga eller har en riktigt outhärdlig färg kan du enkelt hjälpa dig själv. Du kan ta reda på hur i den här artikeln.

Stick helt enkelt en…

Kakelklistermärken lämpar sig för att dekorera individuella plattor samt för att göra om en hel kaklad vägg. Du kan också klippa dem själv, men du måste vara noga med att arbeta så exakt som möjligt och alltid göra snittet lite större.

Om du inte använder färdiga klistermärken utan en annan plastfilm måste du se till att filmen är tillräckligt hållbar och har tillräcklig vidhäftningsstyrka.

Det är också viktigt att rengöra ytan innan: den ska vara helt ren, torr och så fri från fett som möjligt. Du kan också uppnå detta med nitrospädning.

Lack fungerar också

Kakelfärg kan också användas för att ändra kakelfärger som inte längre är lämpliga eller inte längre är vackra. I motsats till limning förblir sprickor och borrhål ofta synliga.

Dessutom är appliceringen av kakelfärg genomgående mer komplex och svår än att bara klistra på den. Mönster är oftast inte heller möjligt — vilket nästan alltid gör limning av kakel till det bättre alternativet, vilket ibland kan bli lite dyrare, speciellt med relativt stora kaklade väggar.

När du byter färg på plattor måste du också ta hänsyn till att färgen på injekteringsbruket har en betydande inverkan på den visuella effekten. I vissa fall skulle man även behöva jobba på en fogfärg som inte stämmer överens – här är ofta ett komplett klistermärke, tvärs över skarvarna, en bra lösning.

tips och tricks
För en mycket individuell design av vardagsrummet kan du också designa kakelklistermärken själv — det här är ett attraktivt sätt att skapa ett intressant blickfång. Även tråkiga kök är tydligt kryddade och optiskt väckta till liv igen.
Weiterlesen:
Lägga träplattor på marken » Du har dessa alternativ
Ссылка на основную публикацию