0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Producera levande vatten själv: Du har dessa alternativ

Producera levande vatten själv: Du har dessa alternativ

Många hävdar att kranvatten och vatten på flaska är «dött» vatten. Faktum är att vatten direkt från en bubblande källa verkar smaka bättre och vara mer uppiggande. Enligt många vattenpåvar är detta å ena sidan ”svävat” vatten och å andra sidan naturligt ”informerat vatten”. Du kan göra båda själv – med mycket enkla metoder.

vattenteorier

På grund av vattnets naturliga rörelse är många alternativa hydrologer av åsikten att vattnet får en högre «energi». Om vattnet sitter i mörka rör långt från solljus under lång tid och pumpas genom rören under högt tryck (upp till 10 bar), går dess energi förlorad.

Faktum är att färskvatten från en klar källa tycks smaka mycket «bättre» än kranvatten. En «omläggning av vattenkristallerna» eller ett «högre energiinnehåll» är dock vetenskapligt obevisbara och ologiska — eftersom vatten som vätska inte har någon fast struktur, men per definition som en vätska har fritt rörliga molekyler, kan det inte finnas något «vatten kristaller». Energin hos de rörliga jonerna beror inte heller på själva vattnets rörelse.

Så, svävande vatten är en vetenskapligt obevisbar kategori.

Likaså tror många att det är möjligt att vatten kan «informeras». För årtionden sedan märkte en japansk forskare vatten med etiketter som «kärlek, hat, försoning» och andra termer och mätte sedan olika «vibrationer» av vattnet. Ju mer positiva villkoren var, desto högre var vibrationen.

Det finns inga vetenskapliga bevis för detta till dags dato, men teorin har många anhängare.

Levitera och informera dig själv

Vattnets naturliga «information» kan enkelt uppnås genom att placera en ren bergskristall, som tidigare har blivit upplyst av solen, i vattnet och låta den vila en stund. Då och då behöver den «laddas» i solen. Du kan också lämna vattnet med bergkristallen i solen i flera timmar för att öka effekten.

Weiterlesen:
Vattenavkalkning » När är det vettigt?

För att informera om vatten på den japanska forskarens sätt räcker det med att lägga ett papper under vattenbehållaren en stund med en motsvarande positiv term — som hälsa, kärlek, helande, försoning, kunskap.

Det bästa sättet att skaka vatten för att få det i rörelse igen är att placera två vattenflaskor ovanpå varandra och koppla ihop öppningarna med den avskurna änden av en ballong. Sedan kan du skaka och virvla vatten från en flaska till en annan och få det att röra sig naturligt igen.

tips och tricks
Eftersom levitation och information inte leder till några konstgjorda, kemiska förändringar i vattnet, som fallet är med osmosvatten eller alkaliskt vatten, är det inget fel i att prova själv.
Ссылка на основную публикацию