0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Pent takpannor, speciellt för låga taklutningar

Pent takpannor, speciellt för låga taklutningar

Penttak har väldigt ofta en mycket låg taklutning — det krävs därför specialpannor för tegelbeläggningen. Du kan ta reda på mer om takpannor i den här artikeln, leveranskällor och priser.

Passar även för plana taklutningar

Taklutningen är ett väsentligt kriterium för valet av lämplig takpannemodell. Snedtak har ofta mycket låga taklutningar, varför inte alla typer av tegelpannor kan användas här.

Nockpannorna på ett pendeltak skiljer sig förstås från på klassiska sadeltak och passar exakt till de nedfällda takpannorna, som vanligtvis är något upphöjda i huvudändan.

Alternativen för tegelformerna är dock olika här och även design, färg och ytbehandling varierar, som med alla lertegel.

Priser på sammankopplade plattor

Precis som med lertegel i allmänhet beror priserna på storlek, typ av finish och finish. Som regel börjar priserna här på cirka 0,90 EUR per styck beroende på tegelmodell och går upp till cirka 1,50 EUR.

Möjliga former för takpannor

  • sammankopplade plattor
  • ytformstenar
  • även som en typisk platt takpanna

Pent takpannor på Internet

  • dachbaustoffe.de: Denna återförsäljare säljer inte bara lertegel, utan också några alternativ för takbeläggning med monopitch.
  • koramic.com: Den något mindre kända tillverkaren erbjuder ett brett utbud av olika lerplattor.
  • creaton.de: Creaton är en tillverkare av lerpannor och erbjuder ett av de bredaste utbudet av olika takpannor.

På så sätt kan du spara kostnader

Med mycket låga taklutningar är urvalet av möjliga lertegel ofta begränsat – men här har du även några möjliga alternativ med andra material, varav några också kan vara billigare.

Låt din takläggare ge dig råd om vad som är möjligt här.

Plåttakbeklädnader för pentrutak är vanliga, men inte alltid måttet på alla saker. Du kan också använda många andra material här.

Weiterlesen:
Attica » Specifikationer för mått, höjd med mera
Ссылка на основную публикацию