3 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Packa porslin – nå din destination utan att gå sönder

Packa porslin — nå din destination utan att gå sönder

Många användare är nästan rädda för att skicka porslin eller glas. Men med rätt förpackning är det egentligen inga problem. När du flyttar kan det bli ännu lättare att packa disk om du börjar planera i förväg. Här visar vi hur du packar och skickar porslin säkert.

Pad och packa

Det finns redan mycket speciella lådor för förpackning av porslin och glas på marknaden. Dessa är vanligtvis exakt förformade och har vissa pappväggar som förhindrar att de enskilda delarna kolliderar. Men dessa lådor är ofta dyra. Dessutom är de inte tillgängliga för alla typer av serviser, utan snarare för de vanliga standarddesignerna.

tidning eller bubbelplast

Det är inte absolut nödvändigt att köpa bubbelplast till ett paket med rätter. Om du har tillräckligt med tidning och kartong runt huset, använd dem för att säkra disken lika bra.

  • Zeitungspapper
  • vävnad
  • kartong
  • bubbel~~POS=TRUNC

Flytta

Det kan vara trevligt om alla lådor är tydligt märkta när du flyttar och du vet exakt vilka kläder och porslin som finns i en viss låda. Men det innebär också mer arbete och kostnader än vad som egentligen är nödvändigt.

Om du kan börja packa i tid finns förpackningsmaterialet för disken i din garderob. På vinterhalvåret använder du sommarkläderna som packningshjälp och på sommaren använder du vinterkläderna. Disken är ännu bättre skyddad av de mjuka kläderna än av enkla tidningspapper.

Förbered flyttlåda

I botten av en flyttlåda lägger du först ut lite kläder eller onödiga sängkläder. På så sätt kan du dämpa disken mot de häftigaste stötarna på vägen till den nya lägenheten. Inte ens en kartong som är placerad lite för hårt gör dig upprörd.

tips och tricks
Använd inte stora lådor för att packa rätter. Även vid flytt är flyttkartonger som är helt fyllda med disk alldeles för tunga. Om en bärare inte är försiktig kommer botten av lådan att bryta ut. Det är bättre att samla mindre lådor i butikerna i god tid.
Weiterlesen:
Frysfacket droppar » orsaker och åtgärder
Ссылка на основную публикацию