0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Montera en fåfänga i gips på väggpaneler

Montera en fåfänga i gips på väggpaneler

I vissa fall finns det inga solida tegelväggar tillgängliga för att fästa en fåfänga. Trähus och ombyggda vindar är typiska exempel. Dessa strukturella specifikationer kräver installation av gipsskivor. Systemväggar armerade med stål och förberedda för montering finns för infästning.

Byggsituation och typ av placering

Väggar av trä, gipsskivor eller universalskivor tillkommer ofta senare om de ändå inte används som innerväggskonstruktion. Bänkskivorna, som är cirka två centimeter tjocka, stöder knappt skruvförband från tvättställ. Eftersom den torra konstruktionsvarianten ofta påträffas erbjuder tillverkare speciella systemväggar som har den nödvändiga stabiliteten.

Om ett tvättställ installeras fristående spelar väggarnas bärförmåga bara en underordnad roll. För sidofixering mot glidning räcker det med kontraskruvförband i torr konstruktion, som kan förbindas med varandra med stålband för förstärkning. Stödbalkar eller förstärkta specialplåtar ska användas för att fästa ett tvättställ med viktbelastning.

stödplåtssystem

Väggpaneler placeras på en bärbalksram eller regelram. Dessa balkar utgör i princip en stabil monteringsmöjlighet för ett tvättställ, men det fasta läget begränsar valet av placering och passar inte alltid. Som en extra utmaning måste kopplingarna läggas och fortsätta. Ett problem med monteringssekvensen uppstår vid fastsättning av stödbalk.

Sanitära stödplåtssystem är designade för att uppfylla de tekniska kraven vad gäller bärförmåga och anslutningsmöjligheter. De har stållister, metallstag eller beslag på sidan som vetter mot insidan av väggen och erbjuder även tillräckliga skruvmöjligheter för tunga sminkskivor. Anslutningsanordningar för installationen såsom hål, kabel och rörstyrningar förbereds. Motsvarande system gör också att armaturen kan placeras på väggen ovanför exempelvis tvättstället.

Olika lastkapacitet

Graden av belastningskapacitet för de förstärkta systempanelerna kan väljas. Förutom installationen av underdelen tillåter de mest stabila versionerna även hängande infästning av en underdel.

Weiterlesen:
Återställa trädgårdsstolen » Så fungerar det

Torra byggsystem, som placeras på färdiga torra byggväggar, utökar utrymmet för design. Huvudvikten bärs av vertikala fötter, som endast kräver lätt sidofixering för att inte glida.

tips och tricks
Du kan förbättra tillgängligheten för avloppsröret och vattenledningarna genom att integrera en underdel samtidigt som du uppnår visuell kompakthet. Placera underskåpet framför ett urtag i bakvägg och anslut över- och sidoväggarna direkt till väggpanelerna.
Ссылка на основную публикацию