0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

lyktpelare

Lyktkolumn — En liten köpguide

Lyktkolonnen sätter dina ljus i rampljuset: Dina lampor placeras på en dekorativ pelare eller pelare, vilket skapar en underbart mysig atmosfär. Denna produkt finns i många olika versioner, vi presenterar några av de mest populära modellerna. Vi förser dig också med den viktigaste köpinformationen.

Våra rekommendationer

#1

AMARE Home deco lyktpelare

massa
X x 16 16 50 cm
Material
Metall med patina
Designa
låga motiv
installationsområde
Inomhus och utomhus
Vikt
2,78 kg
46,64 €

Köp det på Amazon

Denna lyktkolumn från AMARE får många positiva betyg på Amazon, inklusive några skriftliga recensioner. En kund rapporterar att han använde den dekorativa kolumnen som födelsedagspresent och fick ett «super» svar. Han konstaterar dock att patinan lämnar märken på händerna. Så: placera den på ett bra ställe och sedan är det bara att lämna den!

En annan person är glad över att föremålet nu pryder husets entré. En annan användare har «installerat en brandlampa» och använder lyktstolpen för stämningsfull belysning i korridoren.

#2

GREENHAUS lyktpelare

massa
13 x 13 x 50 cm osv
Material
ek och glas
Designa
Rustik ekpelare
installationsområde
Hus och trädgård
Vikt
Okänd

Köp det på Amazon

Det rustika blickfånget från GREENHAUS består av en rustik ekpelare och en glasskiva. Ovanstående mått avser endast träelementet. De flesta köpare på Amazon gillar den här produkten, en av dem skriver att han är «absolut nöjd» — och köpte samtidigt en andra lyktpelare.

Personen beskriver materialet som högkvalitativt, hon tycker att utförandet är «top». «Karaktären och charmen» hos detta dekorativa föremål är «unika». En tredje pelare planeras redan. Andra användare har uttryckt liknande åsikter, bara en gång störde en djup spricka säker installation.

Weiterlesen:
Träskyddsbets ∗ TOP 3 rekommendationer & köpguide

#3

Pureday Ground Lantern Glossy

massa
X x 98 30.8 29.8 cm
Material
Plast-aluminiumblandning, glas
Designa
Enkel design i vitt
installationsområde
Inomhus och utomhus
Vikt
7,46 kg
189,99 €

Köp det på Amazon

Med den här produkten från till exempel Pureday kan du sänka din entré i fladdrande levande ljus. Det är en produkt som får mest beröm på Amazon, men också en del kritik. Många kunder tycker att golvlyktan är «vacker», en person intygar till och med att de «gillar att köpa denna kolumn om och om igen».

Många användare är nöjda med pris-prestanda-förhållandet, men vissa är det inte. En köpare använder lyktstolparna för sina mässpresentationer, han hittar beläggningen på kontaktytan «i behov av förbättring». Men glaset gör ett «stabilt intryck».

köp kriterierna

Designa

När det kommer till prydnadsföremål är grundregeln: vad som behagar är vackert. Det är inget att bråka om smak, det har alla för sig själva. Som tur är finns det många olika utföranden på den stora marknaden för lyktstolpar, så du bör kunna hitta rätt produkt för din smak. Här är några chica idéer, som alla kommer att få resonans brett och du kanske gillar.

patina. Välkända märken som Metallmichl och Amare förlitar sig på den dekorativa effekten av patina, ett orangerött lager, som i det här fallet inte leder till genomrostning. Sådana lyktor kan även användas utomhus utan problem, och de är till och med att föredra här. Observera att rosten vanligtvis skaver bort och skydda dig därefter. Annars: Ha kul med det flimrande shabby chic-objektet!

Metal. Gillar du den silvriga effekten av bar metall? Ta sedan tag i en lyktpelare av aluminium eller rostfritt stål, det är ingen korrosion på dessa två material. Dessutom är metallerna brandsäkra och bidrar därmed till ökad säkerhet. Silvereffekten ser särskilt bra ut i rum med cool design, men också i skarp kontrast till rustikt trä.

Weiterlesen:
Väggfärg stinker » Vad kan det vara?

cement utseende. Den så kallade «industristilen» är för närvarande mycket på modet, och det gäller såväl föremål med patina som dekorativa produkter med cementutseende. De grå, rustika ytorna framstår som härligt sträva och det är just därför de är så estetiska. Cement har sedan länge utvecklats från byggmaterial till dekorativt material de senaste åren och anledningen till detta är lätt att se med egna ögon.

träföremål. Placera värmeljus eller pelarljus på en dekorativ träpelare och njut av effekten! Som alltid ska ljusen omges av en glaskåpa för att skydda dem från vinden. Dessutom ökar inglasningen säkerheten. Trä betraktas generellt som ett varmt material som avsevärt ökar komforten. Detta fungerar även på terrassen, vid ytterdörren eller i trädgården.

Målade ytor. Tycker du att en blank finish är en del av en stilren dekoration? Då är du precis här! Vissa lyktpelare har fått en färgad finish, de passar särskilt bra för en modern miljö i puristisk stil. Färgerna vit, svart och grå är mycket populära i sammanhanget, men ibland finns det också starka färgaccenter.

Möjlighet att renovera

Älskar du variation? Se sedan till när du går och handlar att din vindpelare har alternativ för ominredning. Kan man använda olika typer av ljus? Är det möjligt att lägga till andra dekorativa element som dekorativa stenar eller kulor? Kan ytan målas i en annan färg? Så du har alltid tillräckligt med utrymme för att implementera dina egna kreativa idéer.

Hurricane sets. I sortimentet finns olika orkanlampsset som innehåller markerade orkanlampor i olika storlekar men i samma design. Naturligtvis har du också möjlighet att köpa enskilda föremål och på ett smart sätt kombinera dem med varandra. Under valet och den efterföljande installationen sätter du din individuella fantasi och personliga prägel i spel. Nu inreder du omgivningen och får ett konstnärligt potpurri som ger ditt hem den önskade touchen.

Weiterlesen:
Bitumen bältros ∗ TOP 3 rekommendationer & köpguide

Storlek

Storleken spelar en speciell roll i lyktpelare. Golvpelare är vanligtvis särskilt höga, medan bordspelare är ganska korta. Vill du ha en väl synlig, stor dekoration med plats för flera ljus? Eller väljer du återhållsamhet och blygsamhet? Det är helt upp till dig. Vi vill dock återigen poängtera att kombinationen av «samma» lyktor i olika storlekar ofta har en särskilt stilren effekt.

installationsområde

Kom ihåg att du inte bara kan sätta varje lyktpelare utanför! Vissa material utsätts helt enkelt inte för väder och vind, så läs alltid produktbeskrivningen och följ tillverkarens instruktioner. Ibland räcker det med att ställa upp föremålet i ett något skyddat område, till exempel på den täckta terrassen. Tänk förresten på att de flesta lyktor måste ge vika i riktigt hårda vindar.

Video: bygga lyktpelare av betong

Häufig gestellte Fragen

Kan jag placera en lyktpelare på balkongen?

Det finns många kreativa idéer för balkongdesign, inte bara för sommaren, utan också för vintern. En lyktpelare som lämpar sig för uteplatsen är ett av de estetiska designelementen som underbart kan förhöja ditt uteutrymme.

Hur kan jag göra uterummet mysigt?

Vindljuspelare kan också bidra till komforten i uterummet, många förlitar sig på dem. Speciellt under den mörka årstiden ger de ett naturligt, mysigt ljus som sötar kvällstimmarna.

tillbehör

LED-ljusset «Outdoor»

3 autentiska LED-ljus

12,87 €

Köp det på Amazon

LED-ljus utgör ingen brandrisk som riktiga ljus. Här får du tre stycken i olika storlekar, med en flimrande eldeffekt för en mysig stämning. Timerfunktionen ser till att magin avslutas automatiskt efter 5 timmar.

LED-ljus utomhus

Krämfärgat LED-ljus

26,98 €

Köp det på Amazon

Här får du ett LED-ljus för utomhusbruk med timer, dimmer och fjärrkontroll. Så du har alltid kontroll över ditt konstgjorda levande ljus på lyktstolpen — och kan njuta av den vackra vinterkänslan när som helst.

Biodling Freese värmeljus

50 bivax värmeljus

36,90 €

Köp det på Amazon

Dessa 50 värmeljus är handgjorda, de är gjorda av 100 procent äkta bivax. Produkterna är löst förpackade på ett miljövänligt sätt och kommer direkt från naturen, utan konstgjorda tillsatser.

Ссылка на основную публикацию