0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Den keramiska pannan brinner? Det ligger bakom!

Den keramiska pannan brinner? Det ligger bakom!

Keramik i kastruller anses vara non-stick, så mat bör inte längre brinna när den värms upp. Men effekten varar inte för evigt, med många keramikpannor sätter en gradvis process igång, mer och mer mat bränns. Var kommer det ifrån? Och går det att reparera?

Keramik i kastruller är känsligt

Även om keramik är ett mycket hårt material tål det inte alla belastningar. Framför allt orsakar konstant, överdriven uppvärmning skador, men också mekanisk påverkan av köksredskap och felaktig rengöring.

Ibland bränner maten fast i den keramiska pannan eftersom användaren inte helt tar bort det gamla fettet vid rengöring. Detta polymeriserar nästa gång det värms upp och blockerar non-stick-effekten. Rengör alltid kastrullen noggrant med diskmedel!

Om det redan har bildats mikrosprickor i keramiken på grund av värme och mekaniska skador går pannan tyvärr inte längre att rädda. Du kan bara se sprickorna om du tittar mycket noga.

tips och tricks
Använd endast köksredskap av silikon eller trä i din keramikpanna!
Weiterlesen:
Frys eller frys » Ett hjälpmedel för att fatta beslut
Ссылка на основную публикацию