1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Köp skiffer i 20×20 cm

Köp skiffer i 20×20 cm

Skifferskivor har ett brett användningsområde: från tak- och fasadbeläggningar till golvbeläggningar. Ta reda på allt du behöver veta om detta byggmaterial här.

bakgrundsinformation

Skiffer är ett av de äldsta materialen som används för att bekläda fasader och därmed göra dem väderbeständiga. Idag utvinns naturstenen mekaniskt, men annars på praktiskt taget exakt samma sätt som tidigare. Som ett äkta naturmaterial är skiffer vanligtvis något dyrare idag än industriellt tillverkade byggmaterial.

Skifferskivor finns i en mängd olika storlekar och former för att täcka tak och fasad och kan läggas på en mängd olika sätt, men 20 x 20 cm är mycket vanligt. Men golv- och väggplattor av skiffer är också möjliga, speciellt stora skivor av skiffer används för att lägga golv.

Aktuella erbjudanden

skiffer
Platta honeycomb 20/20 perforeradbausep.de1,67 EUR/st
Skifferplatta 20×20 rektangelgoidiner.at1,67 EUR
skiffer
Platta av skifferrektangel operforerad, 30/20, operforeradbausep.de2,86 EUR/st.
Platta Unigenial 20/20frankebaustoffe.de0,60 EUR

Vad ska man tänka på när man köper? / Rekommendationer

Innan du köper skivor av skiffer bör du vara tydlig med vilken typ av beläggning – det finns även olika typer av beläggning för väggbeklädnader och beroende på beläggningstyp kan skifferförbrukningen vara väldigt olika.

Ytterligare information till tema:

  • Wikipedia-artikel om skiffer: LÄNK
  • Information om de olika typerna av täckning på Wikipedia: LÄNK
Skiffer är särskilt ekonomiskt på grund av dess hållbarhet
Skiffer håller inte i årtionden, men praktiskt taget i århundraden — många gamla byggnader bevisar detta om och om igen. Skifferpanel på fasaden måste ofta förnyas bara för att spikarna har rostat – skifferna är fortfarande intakta. Ur denna synvinkel kan det högre priset på skiffer också ses som mycket ekonomiskt.
Weiterlesen:
Ett valmtaks takkonstruktion » en översikt
Ссылка на основную публикацию