0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Köp billig bambuparkett

Köp billig bambuparkett

Bambu är det mest använda byggmaterialet i Asien. Nästan allt som uppstår runt ett hus är snickrat och byggt av gräsets trä. Bambu blir allt mer utbrett i Europa och som bambuparkett uppfyller träet alla krav och visuella krav som en parkett ska ha.

Lätt, hård och snabb

Trots den låga materialvikten är bambuparketten ett mycket hårt och därför tåligt material. Bambuparkett tillverkas både som faner på bärbrädor och i en solid version. Bambu är en fjärdedel hårdare än ek, och dess reaktion på temperaturen är ungefär hälften så stark.

Växten bambu är botaniskt sett inte klassad som ett träd utan som ett gräs. Den växer snabbare än något träd och efter bara fem år kan den vedartade stammen bearbetas till bambuparkett. Detta resulterar i måttliga priser på materialet och en god ekologisk balans av hållbarhet.

Fyra grundmönster och listparkett

Bambuparkett är gjord av den cylindriskt formade bambu käppen, som får en ådringsriktning av sina fibrer. De två grundnyanserna av ljusbrunt och naturligt ljus utgör elementen i bambuparketten både vertikalt och horisontellt.

Den vanliga bearbetningsformen för bambuparkett är remsparkett. Massiv industriparkett består liksom andra trävaror av kantlameller. Eftersom diametern på bambustammarna är mindre än trädens, limmas bambuparkett alltid från pinnar, vilket även gäller slitskiktet av flerskiktsparkett.

Aktuella erbjudanden

Massiv bambuparkett
Lätt lackerad, endast flytande installationbambus-parkett.de26,90 EUR/kvm
Industriparkett brun 10 mmdingo-bamboo.com32,80 EUR/kvm
Flerlagers bambuparkett
2-lagers naturligt brunt slitlager 4 mmdingo-bamboo.com41,80 EUR/kvm
3-lagers klickparkettdingo-bamboo.com46,90 EUR/kvm

Priser enligt orderkvantitet

Många leverantörer sprider sina priserbjudanden på bambuparkett efter inköpskvantitet i kvadratmeter. Prisgrupperna brukar delas in i mängder på upp till tjugo kvadratmeter, upp till åttio kvadratmeter med mera.

Ytterligare information till tema:

  • bambeau.com
tips och tricks
Bambu har ingen elektrisk ledningsförmåga och utvecklar därför ingen elektrostatisk laddning som kan dra till sig damm. Bambuparkett lämpar sig även för golvvärme.
Weiterlesen:
Lägg bambuparkett - instruktioner i 3 steg
Ссылка на основную публикацию