0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Invändig spiraltrappa – priserna i korthet

Intern spiraltrappa — priserna i en överblick

Spiraltrappan anses vara ett riktigt utrymmesbesparande mirakel inomhus, och de flesta modellerna har dessutom ett vackert utseende. Den svängda typen av trappor går att köpa relativt billigt som byggsats, självklart kostar individuellt tillverkade spiraltrappor mycket mer. Vad är priserna för inomhus spiraltrappor?

Kostnadsfaktorer för spiraltrappor inomhus

Priserna för spiraltrappor inomhus baseras på olika kostnadsfaktorer, där materialet som används spelar en särskilt viktig roll. Fanerade multiplexsteg i kombination med en enkel metallram är särskilt prisvärt.

Rekommendation

Lägenhet i 12 plan Spiraltrappa lång ljuskrona, trappkrona XNUMX glaskula…

Det är här

Massivträtrappor av bok, ek eller andra populära träslag ligger i mellanprissegmentet, medan rostfritt stål och wenge är jämförelsevis dyra. Väljer du ett byggsats sparar du mycket pengar jämfört med den individuellt planerade trappan byggd av en hantverkare.

Dessa kostnader gäller spiraltrappan inuti

  • Alternerande trappor av fanerat multiplexträ med en enkel men stabil metallkonstruktion finns som byggsats från cirka 350 euro.
  • Trappsteg som går att gå på över hela området finns i liknande kvalitet från ca 550 EUR. Sådana trappor erbjuder mer utrymme att placera dina fötter på och är därför mer bekväma.
  • I mellanprissegmentet runt 1.000 5.000 till XNUMX XNUMX euro finns ett stort antal trappmodeller att köpa. Steg i massivt trä som går att gå på över hela området finns för dessa pengar, liksom massivt stål.
  • Spiraltrappor av rostfritt stål kostar 10.000 XNUMX euro och mer, men de håller särskilt länge.
  • Du bör avsätta minst 5.000 10.000 euro för spiraltrappan gjord av en snickare inklusive installation, vissa modeller kostar även XNUMX XNUMX euro och mer.

Prisexempel för en spiraltrappa

En husägare beställer en spiraltrappa med trappsteg i massiv bok och vanlig stålkonstruktion. Han betalar inte bara inköpspriset utan även leverans och installation.

Weiterlesen:
Ta bort färg från räcket » Så enkelt är det
kostnadsöversiktpris
1. Spiraltrappa inomhus1.200 EUR
2. leverans80 EUR
3. Montering450 EUR
Gesamt1.730 EUR

Spara pengar genom att göra det själv

Spiraltrappor kostar särskilt lite som ett prefabricerat kit. Om du vill spara ännu mer kan du montera den nya komponenten själv, lämpliga instruktioner medföljer vanligtvis. Minst en andra tekniskt kunnig person bör hjälpa till med monteringen.

Rekommendation

Lägenhet i 12 plan Spiraltrappa lång ljuskrona, trappkrona XNUMX glaskula…

Det är här

tips och tricks
Spiraltrappor som går att gå på sparar växelvis plats och pengar samtidigt, de ligger ofta i det lägre prissegmentet. Trappor av denna typ kräver lite materialanvändning och kan vanligtvis byggas både till vänster och till höger.
Ссылка на основную публикацию