1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Få soffan professionellt städad: procedur och kostnader

Få soffan professionellt städad: procedur och kostnader

Ibland hjälper ingenting: soffan är så smutsig att dina egna ansträngningar är till liten nytta. Starka lukter har samlats under åren, tyget har blivit grått av damm och fula fläckar har uppstått på vissa ställen. Horder av kvalster har säkert lurat i klädseln länge! En professionell städning kan definitivt hjälpa i detta fall.

Dessa skäl talar för att få soffan professionellt städad

En soffa av hög kvalitet är garanterat inte billig, kvalitetsmöblerna kan kosta 1000 euro eller mer. Det är därför det är riktigt irriterande när smuts förstör den goda biten. Professionell städning är alltid värt besväret för en dyr soffa!

Oron för att du kan skada soffan genom att försöka rengöra den själv för ofta spelar också stor roll. Ett välrenommerat företag däremot kan ämnet mycket väl och vet vad det ska göra.

Om experterna gör något fel har ett bra specialistföretag alltid en försäkring som ersätter skadan. Därför är du som soffägare på den säkra sidan om du överlåter arbetet till ett välrenommerat team av proffs.

Hur fungerar professionell städning?

Olika städföretag kommer hem till sina kunder när de ringer och utför arbetet direkt på plats: Det gör att soffan inte behöver transporteras krångligt. En professionell städning innefattar vanligtvis följande punkter:

  • Djuprengöring inklusive kvalster- och bakteriekontroll
  • Avlägsnande av ytsmuts
  • Luktneutralisering
  • Slutlig impregnering

Fråga i förväg om de totala kostnaderna och få dem bekräftade skriftligen. Fråga också om torktiderna – och när du kan använda din professionellt städade soffa igen.

Vad är den ungefärliga kostnaden?

Naturligtvis kostar professionell soffrengöring inte lika mycket för alla leverantörer, men här är några siffror för din grova orientering:

möbelstädpris
fåtöljcirka 50 euro
2-sits soffacirka 100 euro
3-sits soffacirka 140 euro
Cornercirka 180 – 250 EUR
1′, 2′ och 3′cirka 250 euro
Hockercirka 20 euro
Weiterlesen:
Reparera gastryckfjäder på barstol » Så här gör du
tips och tricks
För att hitta en riktigt bra städfirma är det värt att fråga runt bland dina vänner: har du goda upplevelser är du mer än välkommen att dela dem med andra. Ett välrenommerat företag på Internet ger inga stora löften och har ett komplett avtryck.
Ссылка на основную публикацию