1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Handfat eller fåfänga? Det är små skillnader

Handfat eller fåfänga? Det är små skillnader

Vill du köpa ett tvättställ, men ser hela tiden att det också finns tvättställ och undrar vad skillnaden är mellan de två? Då har du landat på rätt ställe, vi förklarar det för dig.

På skillnaden mellan ett tvättställ och ett handfat

Kort sagt: skillnaden mellan ett tvättställ och ett handfat ligger i bredden. Handtvättställen är max 550 mm breda, allt ovanför benämns tvättställ. När man läser termen tvättställ för en produkt kan man ofta anta att det är ett större föremål.

Detta är dock inte alltid fallet. Produkter benämns ibland också som tvättställ av återförsäljare, även om måtten inte överensstämmer. Detta görs för att cymballjudet ska bli lite mer ädelt eller värdefullt, till exempel med dyra tvättskålar av natursten, som levereras med en stele eller ett underskåp. Men faktum är: tvättstället är smalare än 550 mm och därför ett tvättställ, inte ett tvättställ.

avrättningar

Distinktionen beskriver inte exakt hur diskbänken eller fåfänga ser ut. En annan utmärkande egenskap hos ett tvättställ och ett tvättställ är det faktum att det finns mer förvaringsutrymme på ett tvättställ – men detta faktum beror främst på de större måtten.

Mer exakt betyder det att tvättställ med relativt lite förvaringsutrymme också är möjliga eftersom själva handfatet är mycket stort. Och vice versa, ett handtvättställ kan också ha förvaringsutrymme. Vid ett handtvättställ med mycket förvaringsutrymme skulle tvättskålen vara relativt liten, medan förvaringsutrymmet i ett tvättställ läggs till den bekväma storleken på själva tvättstället.

Man skiljer även på tvättställ och tvättställ för produkter som är monterade på en basenhet. Ett handfat med en hylla som tar upp hela bredden av en basenhet är alltid ett tvättställ. Men om underskåpet har en egen bänkskiva kan du givetvis även montera ett eller två separata bänkdiskar eller diskskålar på den.

Weiterlesen:
Kondenstork eller frånluftstork » i jämförelse
Ссылка на основную публикацию