0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Undertryckande av vattenvener — är det möjligt?

Dämpa vattenvenen – är det möjligt?

Vattenvener kan beröva dig din sömn. Idén bygger på underjordiska vattenflöden som floder eller kanaler som kan avge störande strålning. Om det inte går att placera sängen någon annanstans undrar många av de drabbade om och hur vattenvenen effektivt kan dämpas.

avancera

Vattenådror och jordstrålar har inte bevisats vetenskapligt. Det betyder att de metoder som presenteras för störningsundertryckning är baserade på dowsing, vilket är en så kallad para- eller pseudovetenskap. Det innebär att de enskilda momenten inte är vetenskapligt verifierbara och huvudsakligen bygger på fältrapporter. Av denna anledning bör du alltid använda de interferensundertryckningsmetoder som presenteras här med lite försiktighet.

undertryckare

Enligt uttalanden från radiesthetes bör avskärmningen av störningar från vattenvener lyckas med hjälp av störningsskyddsanordningar. Dessa inkluderar många enheter som erbjuds under detta namn. De sätts upp i det störda rummet och är avsedda att undertrycka eller skärma av strålningen för att förhindra de typiska symtomen.

När du väljer en lämplig enhet, se till att den är i linje med jordens strålar. Det finns även modeller som ska fungera mot till exempel elektrosmog. Dessa har inte samma effekt och är därför mindre lämpliga för dina ändamål.

medel för avskärmning

1. Ädelstensmatta

Läggmattor gjorda av ädelstenar som rosékvarts är vanliga. Dessa placeras där man misstänker störningen.

2. trä

Placera tjocka träbjälkar eller plankor av äkta trä direkt under sängen. Naturmaterialet sägs ha en avskärmande effekt.

3. växt

Det bör finnas ett antal växter för att dämpa vattenådror. Små buxträd som sätts upp i rummet bör vara särskilt lämpliga för detta.

Weiterlesen:
Byggvatten - ➱ Kostnad och tips 【Uppdatering: 2022】

Professionell hjälp

Om du fortfarande inte kan sova trots nämnda medel kan du kontakta en professionell radiesthetist. De besöker dig och kontrollerar strålningen i ditt hem. Samtidigt använder de metoder för att rensa rummet eller erbjuder dig apparater och medel för detta. Tyvärr måste man vara ännu mer försiktig här om man plågas av en vattenven. Det finns många charlataner inom detta område. Kontrollera därför radiestheterna i förväg via recensioner.

Ссылка на основную публикацию