0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Dölj ett kedjelänkstaket

Dölj ett kedjelänkstaket

Kedjelänkstaket används så ofta eftersom det erbjuder många fördelar. Den har en egenskap som ofta ses som en nackdel: den industriella designen, vilket också gör att kedjelänkstaketet i princip är helt transparent. Att klä kedjelänkstaketet hjälper här.

Tillverkning och utseende av kedjelänkstaket

Även produktionen av kedjelänkstaket gör det tydligt att det är en typisk industriell design. Nätet består av trådar som är vävda till maskor med trådarna på vardera sidan om dem. Beroende på trådtjockleken kännetecknas trådnätstaket av motsvarande styrka. Detta åtföljs av många fördelar som hög flexibilitet, lågt pris och effektivitet. Men designen står också för de typiska nackdelarna:

  • klassisk industridesign
  • följaktligen inget naturligt utseende
  • helt transparent

Beklädnad av kedjelänkstaket

För att motverka detta är det vettigt att dölja kedjelänkstaket. Även här finns det olika möjligheter. Antingen handlar det bara om transparens och/eller bristen på naturlig stil. De olika sätten att täcka ett kedjelänksstängsel kan uppfylla dessa krav:

  • paneler speciellt framtagna för kedjelänkstaket
  • naturliga förklädnader

Paneler speciellt gjorda för kedjelänksstängsel

Om du bara är ute efter integritetsskydd kan du köpa rullar med plasttejp i butik. Dessa väljs i bredd analogt med stängslets maskstorlek. Sedan dras banden upprepade gånger inifrån och ut och tillbaka genom de enskilda stygnen.

Naturligtvis kan du också väva dessa band i staketet i två färger och korsa dem diagonalt. Se till att du köper tejper av hög kvalitet, eftersom endast dessa har lämpligt väder- och UV-skydd. Integritetsskyddet är så effektivt som möjligt med denna kedjelänksstängselpanel.

Kedjelänkstaket naturliga paneler

Det finns många olika alternativ här. Du kan dölja staketet med naturliga produkter. Detta inkluderar till exempel vassmattor. Dessa erbjuder en aspekt som kan vara både en fördel och en nackdel: dessa mattor vittrar relativt snabbt, men lämnar inga föroreningar efter sig. De är en effektiv och framför allt naturlig sekretessskärm.

Weiterlesen:
Putsning av gipsfiberskivor » förklaras steg för steg

Denna kan även användas tillfälligt, till exempel om en häck planteras framför eller bakom kedjelänkstaket. Detta erbjuder då en perfekt naturlig insynsskydd i anslutning till trådnätstaket, som skyddar bra mot inkräktare.

Ett annat alternativ skulle vara rankor som murgröna eller virginia creeper. Efter bara några år kommer dessa växter att ha många rankor som löper genom rankorna. Stygnen är bara gjorda för det. Men med tiden måste kedjelänkstaket bära en hög vikt. Du bör endast plantera kedjelänkstaket om du kan säkerställa att det kommer att bära vikten av plantorna.

tips och tricks
Spänntrådarna är viktiga för kedjelänksstängslets stabilitet. Här kan du läsa hur du spänner ett kedjelänkstaket.
Ссылка на основную публикацию